top of page

PALAUTTEITA

Kosmetologin yksilövalmennus

Rosi, sinä pelastit koko syksyn. Sinä autoit minua löytämään sen punaisen langan, jonka joskus kadotin. Tai kerä oli käsissäni koko ajan, mutta sen pää oli hukassa ja solmussa. Kukaan kouluttaja ei ole koskaan ollut näin kokonaisvaltaisesti auttamassa kehitysideoissa ja oikeasti kiinnostunut siitä, miten minulla menee.

 

Joskus yksin puurtaessa tarvitsee vertaistukea ja suunnan näyttäjää. Rosin apu on juuri sellaista. Maanläheistä, kannustavaa ja silti herättelevää. Hän ei kulje polkua puolestasi, mutta antaa sinulle kengät ja näyttää tien. Suosittelen Rosin valmennuksia sinulle, jos kaipaat hyvää sparrausta, mentorointia ja konkreettisia vinkkejä. Erityisesti sinulle, jos olet kipuillut useamman vuoden yksin ja mietit, miten lähtisit kehittämään toimintaasi.

Ennen yksilövalmennusta olin jo vähän menettänyt intoa alaani kohtaan ja aloi tuntua siltä, että jotenkin "junnaa paikoillaan", ei oikein huvita, on liikaa kaikkea eikä oikein tiennyt, mihin olisi hyvä keskittyä ja mitkä ovat omat vahvuuteni.

 

Löysin valmennuksen avulla merkitystä työlleni ja hoitolalleni "punaisen langan" ja voisiko sanoa, että syvällisemmän tatsin siihen, mihin minun kannattaa omilla taidoillani erikoistua. Tuntui hyvältä, että oli joku, joka kannusti ja antoi varmuutta siihen, että "tuo on sinun suuntasi", eli ei tarvinnut yksin pohtia kaikkia asioita.

Koen, että tää valmennus vei mua kohti sitä tärkeintä eli mun omaa sydäntä. Mun tekeminen/työ lähtee sieltä ja se on mulle eriarvoisen tärkeää. Oli mahtavaa huomata, että mussahan on jo valmiiksi taitoa ja tietoa, potentiaalia vaikka mihin, mutta se oli hetkellisesti päässyt painumaan piiloon ja meidän keskustelujen ja sun tehtävien avulla löysin sen sieltä piilosta.

Parasta oli kuitenkin se, että pääsi peilaamaan omaa yritystoimintaa sekä palloittelemaan sun kanssa ajatuksia ja ideoita uusien hoitojen tiimoilta ja muutenkin kirkastamaan sitä omaa sydämen visiota.

Rosin valmennuksessa sain selkeytettyä omaa visiotani ja arvojani sekä arvokasta näkemystä erottautumistekijöistäni ja vahvuuksistani kosmetologina. Oli inspiroivaa sparrailla ja ideoida uusia hoitoja ja kampanjoita. Rosin avulla uskaltauduin myös toteuttamaan asiakastutkimusta, jonka ansiosta pystyn jatkossa palvelemaan asiakkaitani entistäkin paremmin! Valmennuksen ansiosta liiketoimintani on ytimekkäämpää, tehokkaampaa ja enemmän itseni näköistä.

Kiitos mahtavasta koulutuksesta! Sain paljon uutta energiaa, intoa ja oivalluksia. Oli kiva, että keskityttiin oikeasti minun haasteisiin ja ongelmiin ja pohdittiin ratkaisuja yhdessä. Olet loistava siinä mitä teet ja koulutuksestasi sai paljon. Voin suositella lämpimästi kaikille kosmetologeille!

bottom of page