top of page

ROSI

Aloittaessani kauneudenhoitoalan opinnot vuonna 2011 aloin kiinnostua enemmän erilaisista kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä osa-alueista. Luonnonkosmetiikan ja luontaishoitojen lisäksi sydämmeni vei ayurveda, josta sain myös paljon apua oman terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen.

 

Kosmetologiopintojen edetessä huomasin jo varhaisessa vaiheessa, että perinteinen työ kauneudenhoitoalalla ei tue omaa arvo- tai ajatusmaailmaani kauneudesta. Tiedonjanoni luonnollisempaa kauneutta ja ayurvedaa kohtaan kasvoi, kunnes lopulta päädyin tekemään opinnäytetyöni ayurvedisesta ihonhoidosta. Tuolloin monta palasta loksahti paikoilleen ja tiesin löytäneeni oman juttuni.

Oma ihonhoitofilosofiani ei tue pelkän pinnallisen iho-oireen hoitamista, vaan haluan ensisijaisesti löytää tien oireita johtaneen syyn äärelle. Iho-ongelmien taustalla on aina jokin kehon tai mielen epätasapainoon liittyvä syy, jota tulisi huomioida ja hoitaa lempeydellä. 

Tärkein tavoite omassa työssäni on kasvattaa ayurvedan tietoisuutta Suomessa, ja intohimoni on innostaa sekä motivoida ihmisiä oman hyvinvoinnin ja ainutlaatuisen kauneuden äärelle. Kutsumukseni on myös kouluttaa muita kauneudenhoitoalan ammattilaisia ayurvedisen ihonhoidon maailmaan, jotta yhä useampi kauneushoitolan asiakas saisi vastauksia iho-ongelmiensa syihin ja kokonaisvaltaisia tapoja niiden ratkaisemiseksi.

Haluaisitko sinä lähteä mukaan murtamaan käsityksen kauneudenhoidon pinnallisuudesta?

ayurvedaa ja ihonhoitoa rosi sotkasiira istuu nurmikolla ja hieroo kasvojaan kansawand kasvojen hierontavälineellä-rosilindas
bottom of page