top of page

ROSI

Olen Rosi, kauneutta ympärillään ihasteleva elämän nautiskelija ja Lapin hiljaisten metsien kasvatti, jonka sydän sykkii kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille ja luontoa kunnioittavalle kauneudenhoidolle. Koen, että yksi tärkeä elämäntehtäväni on levittää ayurvedan hyvän olon ilosanomaa Suomalaille sekä sen tarjoamia holistisia työkaluja erityisesti kauneusalan yrittäjien arkeen, jaksamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen.

 

Opiskellessani kosmetologiksi vuonna 2011 huomasin jo varhaisessa vaiheessa, että perinteinen työ kauneudenhoitoalalla ei tue omaa arvo- tai ajatusmaailmaani kauneudesta. Opintojen aikana kiinnostukseni luonnonkosmetiikkaa ja luontaishoitoja kohtaan oli kuitenkin herännyt, jolloin tutustuin myös ayurvedaan ja sain siitä paljon apua oman terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseen.

 

Tiedonjanoni luonnollisempaa kauneutta ja ayurvedaa kohtaan tempaisi minut mukaansa ja mietin sopivaa keinoa, jolla voisin välittää tämän tärkeän viestin erilaisten iho-ongelmien kanssa kamppaileville. Lopulta kokosin ensimmäisen oppaani ayurvedisesta ihonhoidosta, mistä tuli myös kosmetologiopintojeni lopputyö. Tässä hetkessä tiesin löytäneeni oman polkuni kauneudenhoitoalalla toimimiseen.

Vuosien työ ayurvedisten kauneudenhoitopalveluiden sekä hyvinvoinnin myynti- ja asiakaspalvelutehtävien jälkeen vei lopulta tieni sinne, missä todellinen paloni syttyy - yrittäjyyten ja kauneusalan yrittäjien kouluttamiseen.

Tärkeä kutsumukseni on innostaa muita kauneusalan ammattilaisia työskentelemään syvemmällä ja kokonaisvaltaisemmalla tavalla, jota ei opeteta kosmetologi koulussa. Harva tietää, että ayurvedan terveydenhoitofilosofia on mitä monipuolisin business työkalu, jota voi hyödyntää iho-ongelmien ratkaisemisen lisäksi tehokkaalla tavalla myynnin kasvattamisessa ja asiakkaiden sitouttamisessa. Tämän työkalun välittäjänä toimiminen on minulle kunniatehtävä!

ayurvedaa ja ihonhoitoa rosi sotkasiira istuu nurmikolla ja hieroo kasvojaan kansawand kasvojen hierontavälineellä-rosilindas
bottom of page