ROSI

Rakastan merenrantakallioita, laventelin sävyä ja kynttilänvalossa tehtyjä selfcarerituaaleja. Juureni ovat lapissa, jossa olen saanut luoda ainutlaatuisen yhteyden luontoon jo lapsuudessa. Metsässä vietetty aika onkin minulle yksi tärkeimmistä hyvinvoinnin ja tasapainon kulmakivistä arjessa.

Ammatiltani olen ekokosmetologi, tietokirjailija sekä ayurvedisen ihonhoidon asiantuntija. Olen kouluttautunut myös viestinnän saralla ja olen ensimmäiseltä koulutukseltani media-assistentti.

Olen viettänyt lähes koko työurani hyvinvoinnin ja kauneuden parissa ja olen päässyt näkemään alan useissa rooleissa, kuten hoitotyön, myynnin ja markkinoinnin parissa sekä kosmetiikka- ja hoitolavastaavana.

Minulle on tärkeää saada tehdä työtä, jota aidosti rakastan ja tahdon kohdata jokaisen ihmisen aina avoimin mielin ja yksilöä kunnioittaen. Vastuullisuus, rehellisyys, ilo ja aitous ovat minulle tärkeitä arvoja, joita kannan mukanani myös yrittäjätaipaleella, jolle lähdin lokakuussa 2020.

Yrittäjänä haluan auttaa hyvinvointi- ja kauneudenhoitoalan yrityksiä jakamaan tietoa ayurvedasta, ihonhoidosta ja hyvinvoinnista. Haluan myös inspiroida ja auttaa sinua, joka kaipaat apua ihonhoitoon liittyvissä kysymyksissä.

IMG_8848.jpg