AYURVEDAA IHOLLE PRO
- AMMATTILAISKOULUTUS

Ayurvedaa Iholle PRO -ammattilaiskoulutukseen ovat tervetulleita kosmetologit, kosmetologiopiskelijat ja kauneuden parissa työskentelevät ammattilaiset, jotka haluavat laajentaa oman sekä asiakkaidensa käsityksen kauneudesta ja kauneudenhoidosta.

 

Kutsun kauneuden ja ihonhoidon ammattilaiset jakamaan kanssani mission; muuttamaan ihmisten käsityksen siitä, että kauneus ja kauneudenhoito olisivat vain pinnallisia ja ulkoapäin ohjautuvia asioita. Aito ja kokonaisvaltainen kauneudenhoito on myös kehon ja mielen hoitoa. Tähän syvennymme Ayurvedaa Iholle PRO -koulutuksessa, jonka opit on valjastanut käyttöönsä jo kymmenet kauneudenhoidon ammattilaiset ympäri Suomen.

Ayurvedinen ihonhoito

Ayurvedan mukaan terve ja hyvinvoiva iho on merkki kehon ja mielen tasapainosta, ja erilaiset iho-ongelmat ovat puolestaan merkkejä erilaisista epätasapainotiloista. Ayurvedisen ihonhoidon päätavoitteena on keskittää hoito oireiden taustalla olevan syyn tasapainottamiseen sisäiset tarpeet huomioiden, jolloin saadaan aikaan myös pitkäaikaisempia tuloksia.

kosmetologien kokonaisvaltaisen ihonhoidon koulutus ayurvedaa iholle pro perustaja rosi sotkasiira seisoo omenapuun alla-rosilindas.

Ayurvedaa Iholle PRO

Ayurvedaa Iholle PRO -ammattilaiskoulutus on etänä toteutettava kolmiosainen koulutuskokonaisuus, jonka jokaisessa osassa osallistujat pääsevät syventämään tietouttaan erilaisista ayurvedisen ihonhoidon aihealueista. Luennoilla syvennytään eri iho-ongelmien sisäisiin juurisyihin ja niiden hoitamiseen kokonaisvaltaiset tarpeet huomioiden. Ayurvedaa Iholle PRO -koulutus perustuu ayurvedan tuhansia vuosia vanhaan tieteeseen, jonka oppeja voi hyödyntää hoitolassa ja asiakastyössä ihonhoitosarjasta tai tuotevalikoimasta riippumatta.

 

Koulutukset toteutetaan reaaliajassa, mikä antaa osallistujille tilaisuuden keskustelun ja vuorovaikutuksen luomisen sekä verkostoitumiseen muiden saman henkisten osallistujien kanssa. Jokaisen koulutuspäivän jälkeen osallistujat saavat itselleen linkin koulutustallenteeseen, joka mahdollistaa koulutuksen katsomisen myös jälkikäteen mikäli koulutusten ajankohdat eivät sovi omiin aikatauluihin tai jos kaipaa myöhemmin kertausta koulutuksen aiheista.

Ayurvedaa Iholle PRO -ammattilaiskoulutus järjestetään kaksi kertaa vuodessa ja seuraava koulutus käynnistyy syksyllä 2022.

 

Mikäli haluat saada itsellesi tiedon, kun ennakkoilmoittautuminen seuraavaan koulutukseen aukeaa lähetä minulle yhteystietosi yhteydenottolomakkeen kautta ja otsikoi viesti "Ayurvedaa Iholle PRO, syksy 2022". Ennakkoilmoittautujana saat myös mahdollisuuden lunastaa osallistumisen itsellesi normaalia edullisempaan hintaan.

ayurvedisen ihonhoidon asiantuntija rosi seisoo puutarhassa pitää kädessään pulloa ja tiputtaa pipetillä öljyä pulloon-rosilindas.

Ayurvedaa Iholle PRO -koulutus on sinulle jos...

- Kaipaat uusia, kokonaisvaltaisia näkökulmia erilaisten iho-ongelmien ja ihosairauksien tulkitsemiseen.

 

- Haluat tarjota asiakkaillesi monipuolisia kotihoito-ohjeita myös sisäiseen ihonhoitoon ulkoisen ihonhoidon tueksi.

- Kaipaat tietoa erilaisille ihotyypeille sopivasta ravinnosta, elintavoista, liikkeestä ja tunne-elämän harjoituksista.

- Kaipaat uutta inspiraatiota hoitokokonaisuuksien sekä hoitola- ja tuotekampanjoiden kehittämiseen kaikille vuodenajoille.

Osa 1: Ayurvedisen ihonhoidon perusteet (3h)

 

Johdatus ayurvedan ja ayurvedisen ihonhoidon perusteisiin. Koulutuksessa opit tunnistamaan ayurvediset ihotyypit (vata, pitta ja kapha) sekä juurisyyt yleisimpien iho-ongelmien ja ihosairauksien, kuten aknen, rosacean ja atopian syntyyn. Koulutuksessa käydään ihonhoitoa läpi perusteellisesti kehon ja mielen tasapainon kautta. Saat kattavan sisäisen ihonhoidon tietopaketin, jonka avulla voit tarjota asiakkaillesi kotihoito-ohjeita myös ihotyypin hyvinvointia tukevaan ruokavalioon, liikuntaan sekä mielen ja tunne-elämän harjoituksiin.

 

Osa 2: Ayurvedinen vuosikalenteri (2h)

Eri vuodenaikoina vaihtuva ilmasto ja ympäristön muutokset vaikuttavat ihoon ja erilaisten ihosairauksien puhkeamiseen. Ayurvedan mukaan yksi tärkeimmistä tasapainon avaimista on luontoyhteyden luominen ja eläminen luonnon rytmissä. Koulutuksen 2.osassa opit miten eri vuodenajat vaikuttavat ihotyypin muutoksiin ja millä tavalla tulisi hoitaa ja ennaltaehkäistä vuodenajalle tyypillisiä iho-oireita. Koulutuksesta saat myös uutta inspiraatiota hoitola- ja tuotekampanjoihin vuoden ympäri.

Osa 3: Ruuansulatus (2h)

Ayurvedan mukaan kehoon kertyneet kuona-aineet (ama) ja häiriintynyt ruuansulatuksen tulen (agni) toiminta ovat merkittävimpiä syitä erilaisten iho-ongelmien syntyyn. Koulutuksen 3.osassa opit tunnistamaan erilaisista ruuansulatuksen ongelmista johtuvat iho-oireet ja saat tietoa kehon kuona-aineita puhdistavista arjen rutiineista, ravinnosta ja mielen harjoituksista. Koulutuksesta saat itsellesi myös kirjallisen Ayurveda Beauty Detox -oppaan ayurvedisen puhdistuskuurin toteuttamiseen, minkä avulla voit toteuttaa kevyen puhdistuskuurin itsellesi sekä hyödyntää materiaalia inspiraationa omassa asiakastyössäsi.

Ayurvedaa Iholle PRO -koulutus sisältää:

 

- Kolme etänä toteutettavaa koulutuksen osaa (yhteensä 7h).

- Tallenteen jokaisesta koulutuksen osasta.

- Kirjallinen Ayurveda Beauty Detox -opas ayurvedisen puhdistuskuurin toteuttamista varten.

Haluatko saada itsellesi tiedon, kun ennakkoilmoittautuminen seuraavaan koulutukseen aukeaa? Lähetä minulle sähköpostiosoitteesi yhteydenottolomakkeella ja otsikoi viesti "Ayurvedaa Iholle PRO, syksy 2022".

 

Ennakkoilmoittautujana saat myös mahdollisuuden osallistua koulutukseen normaalia edullisempaan hintaan.