top of page
Ayurvedaa iholle PRO

AYURVEDAA IHOLLE PRO
- KOSMETOLOGIEN RYHMÄVALMENNUS

Ayurvedaa Iholle PRO on kosmetologeille ja ihonhoidon parissa työskenteleville ammattilaisille suunniteltu koulutus, joka tarjoaa uusia näkökulmia iho-ongelmien hoitoon ja monipuolisempien kotihoito-ohjeiden tarjoamiseen sekä konkreettisia työkaluja myynnin kasvattamiseen ja asiakkaiden parempaan sitouttamiseen kauneuhoitolassa.

Jo lähes 100 kosmetologia ympäri Suomen on saanut koulutuksesta uutta inspiraatiota asiakkaidensa iho-ongelmien kokonaisvaltaiseen hoitoon sekä hoitolassa tarjottavan asiakaspalvelukokemuksen parantamiseen.

Seuraava ryhmävalmennus käynnistyy vuonna 2024. Liity ammattilaisten postituslistalle, kun haluat saada tiedon seuraavien valmennusten tarkemmista ajankohdista.

kosmetologien kokonaisvaltaisen ihonhoidon koulutus ayurvedaa iholle pro perustaja rosi sotkasiira seisoo omenapuun alla-rosilindas.

" Tämä koulutus oli itselle merkityksellisin pitkiin aikoihin. Sain niin paljon lisää annettavaa asiakkaiden ihonhoitoon sekä vinkkejä myös itselle. Oli mahtavaa huomata, että koulutuskuukauden tuotemyyntini parani 54% verrattuna edelliseen ja koko hoitolan myynti jopa 70%. "

ayurvedisen ihonhoidon asiantuntija rosi seisoo puutarhassa pitää kädessään pulloa ja tiputtaa pipetillä öljyä pulloon-rosilindas.

AYURVEDAA IHOLLE PRO KOULUTUKSEN AVULLA SINÄ...

- Kasvatat tuotemyyntiäsi, josta tulee myös helppo ja luonnollinen osa työtäsi.

- Suunnittelet asiakaskuntaasi houkuttelevat ja myyntiä edistävät hoitolakampanjat vuodeksi eteenpäin.

- Ratkaiset asiakkaidesi ihosairauksien, kuten aknen, atopian ja ruusufinnin juurisyyt saavuttaen myös pitkäaikaisia tuloksia niiden hoidossa.

- Tarjoat asiakkaillesi monipuolisia kotihoito-ohjeita myös ihotyypin mukaisiin elämäntapoihin ja ruokavalioon.

 

- Tulet tietoisemaksi itsestäsi ja saat tehokkaita työkaluja oman hyvinvoinnin ja jaksamisen parantamiseksi.

AYURVEDAA IHOLLE PRO

Ayurvedaa Iholle PRO -ammattilaiskoulutus on etänä toteutettava koulutuskokonaisuus, jossa opit erilaisten iho-ongelmien sisäisistä juurisyistä sekä niiden hoitamisesta kokonaisvaltaiset tarpeet huomioiden. Yhteisen koulutusmatkan aikana pääset kehittämään hoitolassasi tarjottavaa hoito- ja tuotevalikoimaa entistä asiakasystävällisempään suuntaan sekä suunnittelemaan houkuttelevia hoitokampanjoita asiakkaidesi sitouttamiseksi. Koulutus tarjoaa sinulle myös holistisia näkökulmia erilaisten asiakastyyppien kohtaamiseen ja palveluun sekä konkreettisia työkaluja oman myynnin kasvattamiseen.

Ayurvedaa Iholle PRO -koulutus perustuu ayurvedan tuhansia vuosia vanhaan tieteeseen ja sen käytännön työkaluihin, joita voit hyödyntää hoitolassa ja asiakastyössä riippumatta siitä, mitä hoitoja tai tuotteita tarjoat/käytät hoitolassasi.

Koulutukset toteutetaan reaaliajassa, mikä antaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden osallistua keskusteluun sekä verkostoitua muiden saman henkisten osallistujien kanssa. Jokaisesta koulutuspäivästä saat myös tallenteen.

KOULUTUKSEN OSA-ALUEET:

 

Osa 1: Ayurvedinen ihonhoito (3h)

 

Johdatus ayurvedan ja ayurvedisen ihonhoidon perusteisiin. Koulutuksessa opit tunnistamaan ayurvediset ihotyypit (vata, pitta ja kapha) sekä juurisyyt yleisimpien iho-ongelmien ja ihosairauksien, kuten aknen, rosacean ja atopian syntyyn. Koulutuksessa käydään ihonhoitoa läpi perusteellisesti kehon ja mielen tasapainon kautta. Saat kattavan sisäisen ihonhoidon tietopaketin ja ohjekortit, joiden avulla voit tarjota asiakkaillesi kotihoito-ohjeita myös ihotyypin hyvinvointia tukevaan ruokavalioon, liikuntaan sekä mielen ja tunne-elämän harjoituksiin. 

 

Osa 2: Hoitokampanjat ja tuotemyynti (3h)

Eri vuodenaikoina vaihtuva ilmasto ja ympäristön muutokset vaikuttavat ihoon ja erilaisten ihosairauksien syntyyn. Koulutuksessa opit miten eri vuodenajat vaikuttavat ihotyypin muutoksiin ja asikkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Millä tavalla hoitaa ja ennaltaehkäistä vuodenajalle tyypillisiä iho-oireita? Millaisilla kampanjoilla edistät hoitolasi myyntiä eri vuodenaikoina? Koulutuksessa pääset kehittämään myös asiakaspalvelu-ja myyntitaitojasi. Opit tunnistamaan kolme erilaista asiakastyyppiä sekä heidän yksilölliset tarpeet ja mieltymykset. Lisäksi saat uutta inspiraatiota hoito- ja tuotevalikoiman kehittämiseen.

Osa 3: Ruuansulatus ja hyvinvointia tukevat rutiinit (3h)

Koulutuksen viimeisessä osassa opit tunnistamaan erilaisista ruuansulatuksen ongelmista johtuvat iho-oireet ja niiden tärkeimmät hoitokeinot. Saat tietoa kehon kuona-aineita puhdistavista arjen rutiineista, ravinnosta ja mielen harjoituksista, mitä voit hyödyntää niin asiakastyössäsi kuin omassa arjessasi tukemaan hyvinvointia ja jaksamista. Koulutuksesta saat itsellesi myös kirjallisen Ayurveda Beauty Detox -oppaan ayurvedisen puhdistuskuurin toteuttamiseen, minkä avulla voit toteuttaa kevyen puhdistuskuurin itsellesi sekä hyödyntää materiaalia inspiraationa omassa asiakastyössäsi.

KOULUTUSKOKONAISUUS SISÄLTÄÄ:

- Kolme etänä toteutettavaa koulutusta (yhteensä 9h)

- Koulutustallenteet

- Kirjalliset koulutusmateriaalit ja hoitolan liiketoimintaa kehittävät tehtävät

 

- Sisäisen ihonhoidon ohjekortit asiakkaille jaettavaksi (sähköisessä muodossa)

- Pääsyn osallistujien yhteiseen Whatsapp ryhmään, jossa mahdollisuus käydä keskustelua koulutuksen aiheista sekä verkostoitua kollegoiden kanssa.

 

- Räätälälöity ehdotus ja tarjous ayurvedisen tuotevalikoiman kehittämiseen hoitolassa

 

- Kirjallinen Ayurveda Beauty Detox -opas ayurvedisen puhdistuskuurin toteuttamista varten.

TARKEMMAT LISÄTIEDOT:

- Ilmoittautuminen seuraavaan koulutukseen käynnistyy vuonna 2024.

- Lisätietoa koulutuksesta saat minulta myös yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla rosi.sotkasiira@gmail.com.

- Voit myös liittyä ammattilaisten postituslistalle, jonka kautta saat ensimmäisenä tiedon tulevista koulutuksista.

verkkototeutus
koulutuspäivä hoitolassa

KOULUTUSPÄIVÄ OMASSA HOITOLASSA

Työskenteleekö kauneushoitolassasi useampi ammattilainen? Haluaisitko järjestää inspiroivan ja käytännönläheisen Ayurvedaa Iholle PRO koulutuspäivän hoitolasi henkilökunnalle?

 

Ayurvedaa Iholle PRO -koulutuspäivä tarjoaa kosmetologeille uusia näkökulmia erilaisten iho-ongelmien hoitoon ja kotihoito-ohjeiden tarjoamiseen sekä tuotemyynnin kasvattamiseen. Pääsette myös yhdessä kehittämään asiakaspalvelutaitojanne suuntaan, jossa osaatte huomioida entistä paremmin asiakkaiden kokonaisvaltaiset tarpeet ja mieltymykset. Päivän aikana pidettävässä työpajassa pääsette suunnittelemaan hoitolan tulevia hoito-ja tuotekampanjoita sekä kasvattamaan yhteishenkeä innostavassa tunnelmassa.

 

Koulutuspäivän hinta alkaen 1100e +alv 24%. Hintaan sisältyy paikan päällä hoitolassa pidetyn koulutuksen lisäksi kirjalliset materiaalit osallistujille.

bottom of page