AYURVEDAA IHOLLE PRO
- AMMATTILAISKOULUTUS

Ayurvedaa Iholle PRO on kosmetologeille ja ihonhoidon parissa työskenteleville ammattilaisille suunniteltu koulutus, joka tarjoaa uusia näkökulmia iho-ongelmien hoitoon ja monipuolisempien kotihoito-ohjeiden tarjoamiseen asiakkaille. Koulutuksesta kauneudenhoitoalan ammattialaiset saavat myös käytännönläheisiä ja konkreettisia työkaluja myynnin kasvattamiseen sekä kokonaisvaltaisen asiakaspalvelukokemuksen tarjoamiseen kauneushoitolassa.

Ayurvedinen ihonhoito

Ayurvedan mukaan terve ja hyvinvoiva iho on merkki kehon ja mielen tasapainosta, ja erilaiset iho-ongelmat ovat puolestaan merkkejä erilaisista epätasapainotiloista. Ayurvedisen ihonhoidon päätavoite on keskittää hoito sisäisen syyn tasapainottamiseen, pelkän ulkoisen oireen hoitamisen sijaan. Näin saadaan myös pitkäaikaisempia tuloksia eri iho-ongelmien hoidossa.

kosmetologien kokonaisvaltaisen ihonhoidon koulutus ayurvedaa iholle pro perustaja rosi sotkasiira seisoo omenapuun alla-rosilindas.

" Ayurvedaa Iholle PRO oli paras koulutus pitkään aikaan. Koulutuksesta sai paljon kokonaisvaltaista tietoa asiakkaan kohtaamiseen, hoitamiseen sekä tuotemyyntiin. "

AYURVEDAA IHOLLE PRO

Ayurvedaa Iholle PRO -ammattilaiskoulutus on etänä toteutettava koulutuskokonaisuus, jossa opit erilaisten iho-ongelmien sisäisistä juurisyistä sekä niiden hoitamisesta kokonaisvaltaiset tarpeet huomioiden. Yhteisen koulutusmatkan aikana pääset myös kehittämään hoito- ja tuotevalikoimaasi entistä asiakasystävällisempään suuntaan. Saat uusia näkökulmia erilaisten ihmistyyppien kohtaamiseen sekä yksilölliseen asiakaspalvelun ja myynnin kehittämiseen.

Ayurvedaa Iholle PRO -koulutus perustuu ayurvedan tuhansia vuosia vanhaan tieteeseen, jonka oppeja voi hyödyntää hoitolassa ja asiakastyössä riippumatta siitä, mitä hoitoja tai tuotteita tarjoat hoitolassasi.

Koulutukset toteutetaan reaaliajassa, mikä antaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden osallistua keskusteluun sekä verkostoitua muiden saman henkisten osallistujien kanssa. Jokaisesta koulutuspäivästä saat myös tallenteen.

Viimeisen vuoden aikana yli 70 kosmetologia on saanut koulutuksesta uutta inspiraatiota asiakkaidensa iho-ongelmien kokonaisvaltaiseen hoitoon sekä hoitolassa tarjottavan hoitovalikoman ja asiakaspalvelukokemuksen kehittämiseen. Koulutuksen vaikutukset ovat lisänneet myös hoitoloiden asiakastyytyväisyyttä.

ayurvedisen ihonhoidon asiantuntija rosi seisoo puutarhassa pitää kädessään pulloa ja tiputtaa pipetillä öljyä pulloon-rosilindas.

AYURVEDAA IHOLLE PRO KOULUTUS ON SINULLE JOS...

- Kaipaat uusia, kokonaisvaltaisia näkökulmia erilaisten iho-ongelmien ja ihosairauksien syiden tulkitsemiseen ja hoitoon.

 

- Haluat palvella asiakkaitasi paremmin, tarjoamalla heille monipuolisia kotihoito-ohjeita myös ihotyypin mukaisiin elämäntapoihin ja ruokavalioon.

- Kaipaat uutta inspiraatiota ja raikkaita ideoita houkuttelevien hoitolakampanjoiden toteuttamiseen.

- Haluat kehittää hoitolasi tuote- ja palvelutarjontaa asiakaslähtöisempään suuntaan, joka saa ihmiset palaamaan luoksesi uudestaan.

Osa 1: Ayurvedinen ihonhoito (3h)

 

Johdatus ayurvedan ja ayurvedisen ihonhoidon perusteisiin. Koulutuksessa opit tunnistamaan ayurvediset ihotyypit (vata, pitta ja kapha) sekä juurisyyt yleisimpien iho-ongelmien ja ihosairauksien, kuten aknen, rosacean ja atopian syntyyn. Koulutuksessa käydään ihonhoitoa läpi perusteellisesti kehon ja mielen tasapainon kautta. Saat kattavan sisäisen ihonhoidon tietopaketin, jonka avulla voit tarjota asiakkaillesi kotihoito-ohjeita myös ihotyypin hyvinvointia tukevaan ruokavalioon, liikuntaan sekä mielen ja tunne-elämän harjoituksiin. 

 

Osa 2: Vuosikalenteri ja tuotemyynti (3h)

Eri vuodenaikoina vaihtuva ilmasto ja ympäristön muutokset vaikuttavat ihoon ja erilaisten ihosairauksien syntyyn. Koulutuksen 2.osassa opit miten eri vuodenajat vaikuttavat ihotyypin muutoksiin ja asikkaiden tarpeisiin. Millä tavalla hoitaa ja ennaltaehkäistä vuodenajalle tyypillisiä iho-oireita? Millaiset hoitokampanjat houkuttelevat parhaiten eri vuodenaikoina?Koulutuksessa pääset kehittämään myös asiakaspalvelu-ja myyntitaitojasi. Opit tunnistamaan kolme erilaista asiakastyyppiä sekä heidän yksilölliset tarpeet ja mieltymykset. Lisäksi saat uutta inspiraatiota hoito- ja tuotevalikoiman kehittämiseen.

Osa 3: Ruuansulatus & iho (3h)

Ayurvedan mukaan kehoon kertyneet kuona-aineet (ama) ja häiriintynyt ruuansulatuksen tulen (agni) toiminta ovat merkittävimpiä syitä erilaisten iho-ongelmien syntyyn. Koulutuksen 3.osassa opit tunnistamaan erilaisista ruuansulatuksen ongelmista johtuvat iho-oireet ja saat tietoa kehon kuona-aineita puhdistavista arjen rutiineista, ravinnosta ja mielen harjoituksista. Koulutuksesta saat itsellesi myös kirjallisen Ayurveda Beauty Detox -oppaan ayurvedisen puhdistuskuurin toteuttamiseen, minkä avulla voit toteuttaa kevyen puhdistuskuurin itsellesi sekä hyödyntää materiaalia inspiraationa omassa asiakastyössäsi.

KOULUTUSKOKONAISUUS SISÄLTÄÄ:

- Kolme etänä toteutettavaa koulutusta (yhteensä 9h)

- Koulutustallenteet

- Kirjalliset koulutusmateriaalit ja hoitolan liiketoimintaa kehittävät tehtävät

 

- Sisäisen ihonhoidon ohjekortit asiakkaille jaettavaksi (sähköisessä muodossa)

- Pääsyn osallistujien yhteiseen Whatsapp ryhmään, jossa mahdollisuus käydä keskustelua koulutuksen aiheista sekä verkostoitua kollegoiden kanssa (vapaaehtoinen).

 

- Räätälälöity ehdotus ja tarjous ayurvedisen tuotevalikoiman kehittämiseen hoitolassa

 

- Kirjallinen Ayurveda Beauty Detox -opas ayurvedisen puhdistuskuurin toteuttamista varten.

TARKEMMAT LISÄTIEDOT:

- Koulutuksen ajankohta: 28.9. -26.10.2022.​

- Koulutus toteutetaan etänä kolmessa osassa:

  1. osa keskiviikkona 28.9.2022 klo: 10-13

  2. osa keskiviikkona 12.10.2022 klo: 10-13

  3. osa keskiviikkona 26.10.2022 klo: 10-13

- Normaali hinta kuukauden koulutukselle: 480e +alv 24%. Ennakkoilmoittautujana saat koulutuksen hintaan 397e +alv 24%, kun ilmoittaudut 1. -4.9 välisenä aikana.

- Haluaisitko saada itsellesi muistutuksen sähköpostiin, kun ennakkoilmoittautuminen koulutukseen alkaa? Liity Rosilindas sisäpiiriin tai lähetä minulle yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin saat minulta muistutuksen ilmoittautumisen alkaessa.

 

- Kaipaatko lisätietoa koulutukseen liittyen tai mietitkö sopiiko se juuri sinulle? Ota rohkeasti yhteyttä, niin autan sinua parhaani mukaan! Tavoitat minut parhaiten yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla: rosi.sotkasiira@gmail.com.

 

KOULUTUSPÄIVÄ OMASSA HOITOLASSA

Työskenteleekö kauneushoitolassasi useampi ammattilainen? Haluaisitko järjestää inspiroivan ja käytännönläheisen Ayurvedaa Iholle PRO koulutuspäivän hoitolasi henkilökunnalle?

 

Ayurvedaa Iholle PRO -koulutuspäivä tarjoaa kosmetologeille uusia näkökulmia erilaisten iho-ongelmien hoitoon ja kotihoito-ohjeiden tarjoamiseen sekä tuotemyynnin kasvattamiseen. Pääsette myös yhdessä kehittämään asiakaspalvelutaitojanne suuntaan, jossa osaatte huomioida entistä paremmin asiakkaiden kokonaisvaltaiset tarpeet ja mieltymykset. Päivän aikana pidettävässä työpajassa pääsette suunnittelemaan hoitolan tulevia hoito-ja tuotekampanjoita sekä kasvattamaan yhteishenkeä innostavassa tunnelmassa.

 

Koulutuspäivän hinta alkaen 997e +alv 24% riippuen osallistujien määrästä sekä hoitolan sijainnista. Hintaan sisältyy paikan päällä hoitolassanne pidetyn koulutuksen lisäksi kirjalliset materiaalit osallistujille.