top of page

PALAUTTEITA

Ayurvedaa Iholle PRO -ammattilaiskoulutus

Taina, Solina_edited.jpg

Tämä koulutus oli itselle merkityksellisin pitkiin aikoihin. Sain niin paljon lisää annettavaa asiakkaiden ihonhoitoon sekä vinkkejä myös itselle. Rosilla on ihana tyyli kouluttaa, ei vaan kuivia dioja diojen perään. Meillä oli myös mukava ryhmä, jonka kanssa pääsi vaihtamaan ajatuksia ja vinkkejä. Koin myös monta ahaa-elämystä liittyen tuotemyynnin myytteihin. Oli mahtavaa huomata, että koulutuskuukauden tuotemyyntini parani 54% verrattuna edelliseen ja koko hoitolan myynti jopa 70%.

Taina, Hyvinvointikeskus Solina, Kesälahti

Annika_Lumianna_edited.jpg

Kurssi oli hyvin toteutettu ja mahdollisti esittää omia ajatuksia ja kysymyksiä sekä vuoropuhelun osallistujien kesken, mikä oli mukavaa. Rosi osaa kertoa selkeästi ja hyvin ymmärrettävästi, miten ayurvedaa voi hyödyntää asiakkaiden kohtaamisessa ja ihonhoidossa. Sain myös hyviä oivalluksia kausittaisiin hoitoihin ja tuotekampanjoihin, joilla saa tuottavuutta parannettua. Rosin lempeä ja rohkaiseva tyyli oli juuri oikea minulle. Suosittelen lämpimästi Rosin kurssia kaikille kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta kiinnostuneille kollegoille!

Annika, Kauneushoitola Lumianna, Helsinki

VERKKO
image_6483441_edited.jpg

Oli ihana saada Ayurvedan oppeja takaisin elämääni. Olen aina ollut kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja Rosin kurssin avulla moni Ayurvedan oppi jäi arkirutiineihin. Kurssi antoi myös ideoita toteuttaa vuodenaikoihin sopivimpia hoitoja ja miettiä laajemmin tuotemyyntikokonaisuutta. Kurssin jälkeen innostuin kouluttautumaan Ayurveda hoitojen pariin!

Nora, AROHA Helsinki

Hoitola-hali.jpg

Rosi on koonnut koulutuksen osat todella selkeästi ja johdonmukaisesti. Hänellä on myös erittäin selkeä ja innostava ulosanti sekä ihania elävöittäviä esimerkkejä, niin ekokosmetologin työn näkökulmasta kuin omakohtaisesta elämästä. Sain koulutuksesta myös ihan huippuhyviä ideoita omien hoitojen suunnitteluun sekä markkinointiin ayurvedista vuosikalenteria mukaillen!

Heidi Sorri, Hoitola Hali, Riihimäki

hoitola-kauneushippu.jpg

Rosin Ayurvedaa iholle pro -koulutukset ovat antaneet minulle paljon uusia työkaluja ja näkemystä erilaisten iho-ongelmien kokonaisvaltaiseen hoitoon. Ayurvedinen näkökulma on ilahduttanut myös asiakkaitani. Rosi on kouluttajana valtavan ammattitaitoinen, selkeäsanainen ja innostava. Plussaa siitä, etteivät hänen koulutuksensa ole mihinkään tiettyyn sarjaan sidottuja, vaan niistä saa varmasti uutta oppia ja ajateltavaa kuka tahansa kosmetologi. Ayurvedinen ihonhoito ei myöskään vaadi suuria hankintoja hoitolaan, vaan sitä voi soveltaa helposti lisänä nykyiseen hoito- ja palveluvalikoimaan.

Salla Viitanen, Hoitola Kauneushippu, Järvenpää

bloomington.jpg

Kauneus on kokonaisvaltaista – se on ulkoisen ja sisäisen olemuksen hyvinvointia ja tasapainoa. Tähän ajatusmaailmaan sopivia työkaluja ja lisää oivalluksia lähdin koulutuksesta hakemaan, ja niitä myös sain. Rosin ammattitaitoinen ote ja intohimo koulutuksen aihepiiriä kohtaan suorastaan imaisi otteeseensa, ja muistan istuneeni ruudun ääressä kuin naulittuna. Sain koulutuksesta mahtavia vinkkejä sisäiseen kauneudenhoitoon, jotka otin heti ensin omaan käyttööni testattavaksi ja olen niitä päässyt jakamaan eteenpäin myös omille asiakkailleni. Palaute on ollut erinomaista :)

Tanja Reijomaa, Bloomington, Hämeenlinna

ekohoitola-red-roses.jpg

Ayurvedaa Iholle PRO -koulutus oli todella mielenkiintoinen ja antoi uutta näkökulmaa myös jo valikoimissa oleviin hoitoihin sekä antoi vielä pykälän verran kokonaisvaltaisempaa kuvaa ihosta ja uutta lähestymistapaa hoitojen tekemiseen. Sain koulutuksesta myös tosi hyviä vinkkejä mm. miten voi eri hoitoja markkinoida eri vuodenaikojen mukaan. Keksin myös miten tuoda esille jo olemassa olevia hoitoja eri vuodenaikoina.

Seija, Ekohoitola Red Roses, Sotkamo

hohde-hyvinvointi.jpg

Ayurvedaa iholle koulutus syventää tietoa kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja avaa lisää ihanaa ayurvedan maailmaa. Koulutus alusta oli selkeä ja visuaalisesti kaunis. Kouluttajana Rosi on lämminhenkinen ja innostava, sekä hänestä huokuu laaja tietämys ayurvedasta, ja kuinka voimme helposti hyödyntää ayurvedan oppeja työssämme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja ihonhoidon parissa. 

Viivi, Hohde Hyvinvointi, Lappeenranta

pieni-kyläkosmetologi.jpg

Ayurvedaa Iholle koulutus antaa selkeän paketin ayurvedan viisautta ja käytännön esimerkkejä syventämään kokonaisvaltaista hoitotyötä. Rosi on kouluttajana innostava ja asiansa osaava ammattilainen. Koulutus sopii minusta erittäin hyvin kaikille, jotka haluavat tarjota kokonaisvaltaisia kauneuden- ja hyvinvoinnin hoitoja, se antaa syvyyttä ja ymmärrystä pinnan alle.

Kauneushoitola-kaunis-elama.jpg

Olen aiemmin opiskellut Ayurvedaa. Kertaus on aina opintojen äiti. Silti sain uutta, syventävää tietoa ja vinkkejä jaettavaksi asiakkaan henkisen hyvinvoinnin tueksi. Olen erikoistunut haasteellisempien iho-ongelmien hoitamiseen kokonaisvaltaisesti ja siksi henkinen puoli on osa hoitoprosessia. Koulutuksessa tuli käytännöllisiä vinkkejä, joita voin hyödyntää hoitotyössä ja palvelutarjonnassa.

IMG-20211106-WA0009_edited.jpg

Rosi esittää ikivanhat ayurvedan käsitteet selkeästi ja ymmärrettävästi sekä punoo ne välittömästi käyttöön otettaviksi. Rosi on kouluttajana empaattinen ja kuunteleva, joka toteuttaa rohkeasti elämäntehtäväänsä. Kiitos Rosi sulle siitä, että olet ollut mukana avaamassa mulle uusia ovia hoitojen ja iättömän viisauden saloihin

Maarit, Hoitohuone Amanka, Helsinki

IMG_20210617_130357__01__02.jpg

Koulutus on mielenkiintoinen, ajatuksia herättävä ja uusia näkökulmia antava kokonaisuus kaikille kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta kiinnostuneille. Rosi kertoo asiat selkeästi ja maanläheisesti sekä vastailee mielellään kysymyksiin. Koin saavani ammatillisesti uutta inspiraatiota koulutuksesta.

Annika, Ekohoitola JuliAana, Juua

KOULUTUSPÄIVÄ OMASSA HOITOLASSA

Ecoskin porvoo

Rosin koulutuskokonaisuus oli ihan mieletön. Hoitolamme kosmetologit sanoivat, että Ayurvedaa Iholle PRO koulutus oli paras koulutus pitkään aikaan. Koulutuksesta sai paljon kokonaisvaltaista tietoa asiakkaan kohtaamiseen, hoitamiseen sekä tuotemyyntiin. Ensimmäisenä myyntiin laitettu hoitokokonaisuus on ollut hitti sekä kerännyt runsaasti kiitosta ja positiivista palautetta asiakkailta.

Johanna, kosmetologi & Ecoskin Porvoon perustaja

Haluaistiko järjestää Ayurvedaa Iholle PRO
-koulutuspäivän hoitolassasi?

hoitolasa
oppilaitokset

AMMATILLISET OPPILAITOKSET

Ayurvedaa Iholle PRO -koulutus oli meidän mielestä aivan samoin sanoin kuvailtava kuin opiskelijoiden suusta; mielenkiintoinen, innostava ja piristävä. Aihe on tuttu, mutta Rosi toi asian esille kosmetologin näkökannalta alalle sopivasti. Kokonaisuus oli hyvin rakennettu, aihetta oli sopivasti jaettu eri osiin ja opiskelijat pitivät ryhmätyön annista. Suosittelemme koulutusta muillekin oppilaitoksille. 

Nina ja Niina, Ammattiopisto Luksian kauneudenhoitoalan opettajat 

Koulutuspäivä kosmetologi tai erikoiskosmetologi opiskelijoille ammatillisessa oppilaitoksessa?

bottom of page