PALAUTTEITA

Ayurvedaa Iholle PRO -ammattilaiskoulutus

hoitohuone-amanka.jpg

Rosi esittää ikivanhat ayurvedan käsitteet selkeästi ja ymmärrettävästi sekä punoo ne välittömästi käyttöön otettaviksi tavoiksi meille suomalaisille, ja ihonhoidon ammattilaisille. Rosin omat kokemukset ja esimerkit valaisevat ja innostavat huolehtimaan omasta terveydestään sekä ymmärtämään syitä erilaisiin vaivoihin. Rosi on kouluttajana empaattinen ja kuunteleva, joka toteuttaa rohkeasti elämäntehtäväänsä. Kiitos Rosi sulle siitä, että olet ollut mukana avaamassa mulle uusia ovia hoitojen ja iättömän viisauden saloihin

Hoitola-hali.jpg

Ayurvedaa Iholle PRO- koulutuksen käyneenä en voi muuta kuin lämpimästi suositella kaikille kollegoille, joilla on vahva halu hoitaa asiakkaita holistisesta näkökulmasta. Rosi on koonnut koulutuksen osat todella selkeästi ja johdonmukaisesti. Hänellä on myös erittäin selkeä ja innostava ulosanti sekä ihania elävöittäviä esimerkkejä, niin ekokosmetologin työn näkökulmasta kuin omakohtaisesta elämästä. Koulutuksen 2.osassa saa ihan huippuhyviä ideoita omien hoitojen suunnitteluun sekä markkinointiin ayurvedista vuosikalenteria mukaillen!

Heidi Sorri, Hoitola Hali

 
hoitola-kauneushippu.jpg

Rosin Ayurvedaa iholle pro -koulutukset ovat antaneet minulle paljon uusia työkaluja ja näkemystä erilaisten iho-ongelmien kokonaisvaltaiseen hoitoon. Ayurvedinen näkökulma on ilahduttanut myös asiakkaitani. Rosi on kouluttajana valtavan ammattitaitoinen, selkeäsanainen ja innostava. Plussaa siitä, etteivät hänen koulutuksensa ole mihinkään tiettyyn sarjaan sidottuja, vaan niistä saa varmasti uutta oppia ja ajateltavaa kuka tahansa kosmetologi. Ayurvedinen ihonhoito ei myöskään vaadi suuria hankintoja hoitolaan, vaan sitä voi soveltaa helposti lisänä nykyiseen hoito- ja palveluvalikoimaan.

Salla Viitanen, Hoitola Kauneushippu

bloomington.jpg

Kauneus on kokonaisvaltaista – se on ulkoisen ja sisäisen olemuksen hyvinvointia ja tasapainoa. Tähän ajatusmaailmaan sopivia työkaluja ja lisää oivalluksia lähdin koulutuksesta hakemaan, ja niitä myös sain. Rosin ammattitaitoinen ote ja intohimo koulutuksen aihepiiriä kohtaan suorastaan imaisi otteeseensa, ja muistan istuneeni ruudun ääressä kuin naulittuna. Sain koulutuksesta mahtavia vinkkejä sisäiseen kauneudenhoitoon, jotka otin heti ensin omaan käyttööni testattavaksi ja olen niitä päässyt jakamaan eteenpäin myös omille asiakkailleni. Palaute on ollut erinomaista :)

Tanja Reijomaa, Bloomington

ekohoitola-red-roses.jpg

Ayurvedaa Iholle PRO -koulutus oli todella mielenkiintoinen ja antoi uutta näkökulmaa myös jo valikoimissa oleviin hoitoihin sekä antoi vielä pykälän verran kokonaisvaltaisempaa kuvaa ihosta ja uutta lähestymistapaa hoitojen tekemiseen. Sain koulutuksesta myös tosi hyviä vinkkejä mm. miten voi eri hoitoja markkinoida eri vuodenaikojen mukaan. Keksin myös miten tuoda esille jo olemassa olevia hoitoja eri vuodenaikoina.

hohde-hyvinvointi.jpg

Ayurvedaa iholle koulutus syventää tietoa kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja avaa lisää ihanaa ayurvedan maailmaa. Koulutus alusta oli selkeä ja visuaalisesti kaunis. Kouluttajana Rosi on lämminhenkinen ja innostava, sekä hänestä huokuu laaja tietämys ayurvedasta, ja kuinka voimme helposti hyödyntää ayurvedan oppeja työssämme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja ihonhoidon parissa. 

pieni-kyläkosmetologi.jpg

Ayurvedaa Iholle koulutus antaa selkeän paketin ayurvedan viisautta ja käytännön esimerkkejä syventämään kokonaisvaltaista hoitotyötä. Rosi on kouluttajana innostava ja asiansa osaava ammattilainen. Koulutus sopii minusta erittäin hyvin kaikille, jotka haluavat tarjota kokonaisvaltaisia kauneuden- ja hyvinvoinnin hoitoja, se antaa syvyyttä ja ymmärrystä pinnan alle.

Kauneushoitola-kaunis-elama.jpg

Olen aiemmin opiskellut Ayurvedaa. Kertaus on aina opintojen äiti. Silti sain uutta, syventävää tietoa ja vinkkejä jaettavaksi asiakkaan henkisen hyvinvoinnin tueksi. Olen erikoistunut haasteellisempien iho-ongelmien hoitamiseen kokonaisvaltaisesti ja siksi henkinen puoli on osa hoitoprosessia. Koulutuksessa tuli käytännöllisiä vinkkejä, joita voin hyödyntää hoitotyössä ja palvelutarjonnassa.

ekohoitola-juliaana.jpg

Koulutus on mielenkiintoinen, ajatuksia herättävä ja uusia näkökulmia antava kokonaisuus kaikille kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta kiinnostuneille. Rosi kertoo asiat selkeästi ja maanläheisesti sekä vastailee mielellään kysymyksiin. Koin saavani ammatillisesti uutta inspiraatiota koulutuksesta.

Haluaistiko mukaan seuraavaan Ayurvedaa Iholle PRO -ammattilaiskoulutukseen?

KOULUTUSPÄIVÄ OMASSA HOITOLASSA

Ecoskin porvoo

Rosin koulutuskokonaisuus oli ihan mieletön. Hoitolamme kosmetologit sanoivat, että Ayurvedaa Iholle PRO koulutus oli paras koulutus pitkään aikaan. Koulutuksesta sai paljon kokonaisvaltaista tietoa asiakkaan kohtaamiseen, hoitamiseen sekä tuotemyyntiin. Ensimmäisenä myyntiin laitettu hoitokokonaisuus on ollut hitti sekä kerännyt runsaasti kiitosta ja positiivista palautetta asiakkailta.

Johanna, kosmetologi & Ecoskin Porvoon perustaja

Haluaistiko järjestää Ayurvedaa Iholle PRO
-koulutuspäivän hoitolassasi?

 
 

AMMATILLISET OPPILAITOKSET

Ayurvedaa Iholle PRO -koulutus oli meidän mielestä aivan samoin sanoin kuvailtava kuin opiskelijoiden suusta; mielenkiintoinen, innostava ja piristävä. Aihe on tuttu, mutta Rosi toi asian esille kosmetologin näkökannalta alalle sopivasti. Kokonaisuus oli hyvin rakennettu, aihetta oli sopivasti jaettu eri osiin ja opiskelijat pitivät ryhmätyön annista. Suosittelemme koulutusta muillekin oppilaitoksille. 

Nina ja Niina, Ammattiopisto Luksian kauneudenhoitoalan opettajat 

Koulutuspäivä kosmetologi tai erikoiskosmetologi opiskelijoille ammatillisessa oppilaitoksessa?