IHONHOITO

Tavoitteeni on johdattaa sinut kokonaisvaltaiselle matkalle kohti syvempää tietoisuutta itsestäsi ja omasta ihostasi. Oma ihonhoitofilosofiani ei tue pelkän pinnallisen iho-oireen hoitamista, vaan taustalla on aina jokin kehon tai mielen epätasapainoon liittyvä syy, jota tulisi huomioida ja hoitaa lempeydellä.

 

Kosmetologiopintojeni aikana aloin kiinnostua enemmän kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, jolloin tutustuin myös luonnonkosmetiikkaan sekä ayurvedaan, josta sain paljon apua oman terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen. Samaan aikaaan perinteinen työ kauneudenhoitoalalla alkoi tuntua itselleni liian pinnalliselta, eikä se tukenut omaa ajatusmaailmaani kauneudesta.

Tiedonjanoni luonnollisempaa kauneutta sekä ayurvedaa kohtaan kasvoi ja lopulta päädyin tekemään opinnäytetyöni ayurvedisesta ihonhoidosta. Tuolloin monta palasta loksahti paikoilleen ja tiesin löytäneeni oman juttuni.

Urallani olen innostanut lukuisia ihmisiä oman hyvinvointinsa äärelle, auttanut heitä tulkitsemaan ihonsa haasteita sekä tukenut heitä heidän matkallaan kohti tasapainoa.

Voisinko tarjota apuani tai uusia näkökulmia sinulle tai yrityksellesi ihonhoitoon liittyvissä asioissa?

IMG_9810.jpg