AYURVEDINEN IHOKONSULTAATIO

 

Ayurvedinen ihokonsultaatio tarjoaa sinulle keinon löytää syyt iho-oireidesi taustalta. Ayurvedisessa ihokonsultaatiossa johdatan sinut syveämmän itsetutkiskelun äärelle, jotta voisit tuntea itsesi ja ihosi paremmin.

Ayurvedan mukaan ihonhoito on ulkoisen hoidon lisäksi kehon ja mielen hoitoa. Kaunis ja hyvinvoiva iho on heijaste hyvästä olosta sekä kehon ja mielen tasapainosta. Haluan auttaa sinua löytämään syyn iho-oireidesi taustalla sekä tarjota sinulle kokonaivaltaisia tapoja ja ohjeita tasapainoisen ja hehkuvan ihon saavuttamiseen.

Ayurvedisessa ihokonsultaatiossa saat tietää oman ayurvedisen ihotyyppisi ja saat kotihoito-ohjeet ihosi hyvinvointia tukevaan ruokavalioon, elämäntapoihin ja tunne-elämän harjoituksiin. Opit myös ylläpitämään ihosi elinvoimaa eri vuodenaikoina ja iän karttuessa.

Ayurvedinen ihokonsultaatio toteutetaan haastatteluna videopuhelun välityksellä. Tapaamisen jälkeen saat henkilökohtaiset kotihoito-ohjeet kirjallisena sähköpostiin. Konsultaation aikana olen paikalla ainoastaan sinua ja kysymyksiäsi varten.

50min / 68e